København – undervisning

Her finder du saxofonundervisere, der tilbyder undervisning i København og Sjælland

København

Jeg har undervist i mange år på Musikskoler, MGK og Konservatorieniveau.
Alt info om hvad jeg ellers laver findes på www.michaelblicher.dk
Har eget lydstudie/øvelokale i kbh (med trommer, klaver og optageudstyr) hvor vi mødes.
Vi ses
Mvh Michael (20846564)

 

Kvistgård v. Espergærde
Konservatorieuddannet musiklærer tilbyder undervisning i saxofon- og klarinetspil i eget lokale i Kvistgård v. Espergærde.
I undervisningen kan vi arbejde med instrumentkendskab, nodelæsning, udtryk, fortolkning, klang, teknik, blæsning/flow, improvisation, musikteori og -filosofi plus hvad du ellers måtte ønske!
Jeg har bred erfaring med såvel strukturerede forløb som decideret problemløsning. Såvel færdigkøbt som eget undervisningsmateriale, play-a-longs osv.
225 kr / 30 min
300 kr / 45 min
350 kr / 60 min
Mvh. Ole Visby

 

Hej, jeg tilbyder saxofonundervisning til nybegyndere og viderekomne i eget lokale i København. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens niveau og behov.
Ring for mere info.
Lukas
Telefon: 26810284

København

Til enhver der ønsker at lære at spille saxofon.
Jeg hedder Anders Bast.
Jeg er udannet fra Vestjysk, New England og Rytmisk musikonservatorium.

Jeg har 12 års undervisningserfaring.
Jeg har bl.a. spillet og spiller med: Thomas Buttenschøn, Tivolis Bigband, Monday Night Bigband, Lars Jansson, Butch Lacy, George Russell og mange andre.

Jeg underviser på alle niveauer indenfor alle rytmiske musikgenrer.
Jeg tager 250 kr. i timen
Kontakt mig på
andersbast@gmail.com
eller mobil 28199083
Tjek evt. også www.myspace.com/andersbast

København S, Rytmisk Musikkonservatorium, eller hos dig

Rytmisk og klassisk saxofon og klarinet undervisning.

Jeg er 24 år gammel og kommer fra Island. Jeg læser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og går på 3. årgang. Jeg spiller primært Jazz men spiller også andre former for rytmisk musik f.eks. pop, latin, funk, reggeae, balkan og afro-beat. Desuden har jeg spillet meget klassisk musik på klarinet, og er uddannet klassisk klarinettist fra Hafnarfjordur Musikskole (tilsvarende til MGK).

Mit hovedinstrument er altsaxofon men desuden spiller jeg også meget på tenorsax, baritonsax, klarinet, basklarinet og fløjte.

Jeg har blandt andet optrædt med Jim Black, Kresten Osgood, Island Symfoniorkester, Reykjavik Big Band, SJS Big Band og Monday Night Big Band.

Jeg er også tidligere vinder af den prestigefulde konkurrence Young Nordic Jazz Comets.

Jeg er en erfaren lærer og har undervist meget de seneste 6 år, på saxofon og klarinet samt i teori og hørelære. I min undervisning går jeg meget op i de to elementer jeg synes er de allervigtigeste i rytmisk musik – time og klang. Men vi kan også arbejde på nogen andre ting f.eks. komposition, nodelæsning, improvisation, hørelære, teori eller hvad du nu har lyst til. Undervisningen skal jo være skræddersyet til netop dit behov.

Undervisningen kan foregå hjemme hos mig (København S tæt på Amagerbro st.) i et musiklokale jeg har adgang til, på Rytmisk Musikkonservatorium eller hjemme hos dig.

Jeg tager 200kr i timen.

vh,
Ingimar Andersen
tel. 61 72 32 75
grenadilla@gmail.com