YANAGISAWA W02 ALTSAXOFON, BRONZE, PROFESSIONEL SERIE

Yanagisawas nye, professionelle serie er letblæst og stemmer godt. Klangen er meget levende og håndværket er efter min mening det fornemste, der overhovedet findes i saxofonverdenen. Det skal sammenholdes med, at Yanagisawa er en lille fabrik i Tokyo, der udelukkende producerer high-end saxofoner. Lille, men meget anerkendt.

Modellen i bronze har en sprød, træagtig let klang som vil give de fleste saxofonister den modstand, men også de muligheder for varieret udtryk, de har brug for.
Professional modellen er let for unge og voksne at blæse op og intonere og kan fint anvendes som første saxofon. De fleste vil aldrig få brug for mere.

Posterne som bærer mekanikken er fortrinsvist loddet på kroppen i enkelte punkter for at mindske modstanden i saxofonen i modsætning til Elite-serien, hvor posterne er loddet på kroppen i grupper.

Andre forskelle er den enklere gravering samt den almindelige oktavbøjle og nogle andre tekniske forenklinger. Den håndværksmæssige udførsel er præcis af samme kvalitet som den dyrere Elite-serie.

Yanagisawa saxofonen leveres i et flot, sort og hårdt rygsæketui og med et af Yanagisawas mundstykker, som iøvrigt er rigtig gode og ikke at sammenligne med de begyndermundstykker, som følger med andre saxofoner. Her vil du sædvanligvis kunne vælge mellem 2 forskellige størrelser.

Yanagisawas altsaxofoner adskiller sig ikke så meget fra hinanden som f.ex. Yamahas og Selmers. Dimensionerne og mekanikkerne er nogenlunde de samme. Yanagisawa har tydeligvis valgt et bestemt koncept som det ideelle og herefter varieret klangen og modstanden ved hjælp af materiale, pladetykkelse og sidst men ikke mindst forskellige typer halse.

Ring gerne om pris.

Vi tager forbehold for fejl i prislisten

Saxofonen leveres med 2 års fabriksgaranti, udvidet klargøring og ubegrænset adgang til gratis eftersyn det første år mens materialerne sætter sig. (2-3 gratis eftersyn anbefales).