Yanagisawa tenor, W02, bronze, professionel model

W02Yanagisawas nye, professionelle serie er letblæst og stemmer godt. Klangen er meget levende og håndværket er efter min mening det fornemste, der overhovedet findes i saxofonverdenen. Det skal sammenholdes med, at Yanagisawa er en lille fabrik i Tokyo, der udelukkende producerer high-end saxofoner. Lille, men meget anerkendt.

Modellen i bronze har en sprød, træagtig let klang som vil give de fleste saxofonister den modstand, men også de muligheder for varieret udtryk, de har brug for.
Professional modellen er let for unge og voksne at blæse op og intonere og kan fint anvendes som første saxofon. De fleste vil aldrig få brug for mere.

Posterne som bærer mekanikken er fortrinsvist loddet på kroppen i enkelte punkter for at mindske modstanden i saxofonen i modsætning til Elite-serien, hvor posterne er loddet på kroppen i grupper.

Andre forskelle er den enklere gravering samt den almindelige oktavbøjle og nogle andre tekniske forenklinger. Den håndværksmæssige udførsel er præcis af samme kvalitet som den dyrere Elite-serie.

Saxofonen leveres med et virkelig godt all-round , professionelt ebonitmundstykke og et både smukt og robust rygsæketui.

Sælges med fuld klargøring og et års ubegrænset adgang til gratis eftersyn.

Ring gerne om pris.

Se brochuren om Yanagisawa WO-Series

REDIGER