Yanagisawa tenor, T-992, 00231151, bronze

Denne saxofon har kun haft en ejer – en professionel saxofonist. Han har til gengæld spillet rigtig meget på den, hvad der har givet den et meget ægte vintage look.

På et tidspunkt har den fået en hovedreparation på et professionelt værksted, jeg ved ikke hvilket, men arbejdet er i orden og efter at jeg har haft saxofonen skilt helt ad for rensning, smøring og justering samt udskiftning af en del kork, filt, enkelte puder og en aksel, spiller den rigtig godt med en stor varm klang. Som det fremgår af billederne er lakken kraftigt beskadiget, men det betyder intet for klang eller holdbarhed. Reflektorerne på puderne er mange steder rustne, men skal nok holde lige så længe som læderet, som ser pænt ud.

Denne T-992 er fra 1999 og  forgængeren til Yanagisawas T-WO20, som bliver solgt i dag. Det er den tunge bronze model, den lette hedder T-WO2 og hed før T-902.

Sælges med et års ubegrænset adgang til gratis eftersyn og et nedslidt Protec etui, men ingen rem eller mundstykke. Hvis du ønsker det, sælger jeg nye og brugte mundstykker samt etuier og remme . Alt sammen til meget rimelige priser.