København – undervisning

Her finder du saxofonundervisere, der tilbyder undervisning i København og Sjælland

Husum, København

Saxofonist med mange års scene- og undervisningserfaring 

Om Peter Peter er 60 og han startede på klarinet som 12 årig og saxofon som 15 årig. Tusindvis af spillejobs i alle mulige sammenhænge og stilarter har givet Peter en meget bred musikererfaring. 

Om undervisningen Peters undervisning tager udgangspunkt i det der har fået dig til at vælge saxofonen……hvilken musik kan du lide og hvordan vil du gerne lyde når du spiller. Lær alt om saxofonen, mundstykket og bladene……nødvendig viden for at komme godt fra start. Lær hvordan du bruger dit mellemgulv, dine lunger, din tunge, dine læber, dine fingre….ja hele din krop på den rigtige måde i forhold til saxofonen. 

Ved hjælp af forskellige simple øvelser udvikler du din klang, intonation, artikulation og timing…..alfa og omega når musikken skal lyde godt. Musikteori og nodelæsning…..”spille på øret”…….improvisation. 

Alt-, tenor- og sopransaxofon. 

Begyndere og øvede. 

Undervisning i Husum, København, tæt på Husum Station / Husum Torv eller hos dig…omkostninger for kørsel er afhængig af afstand og aftales. Undervisning gennem Skype eller FaceTime er også en mulighed. 

Rådgivning vedrørende køb af saxofon. 

Peter Thomsen 22859198 

København

Jeg hedder Stefanos og er uddannet klassisk saxofonist fra det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Det er for mig blevet en stor glæde at undervise i saxofon, og det er noget, jeg brænder for. Jeg ser det som en berigende og vigtig del af en tilværelse som aktiv musiker at videreformidle de kompetencer, som jeg har brugt lang tid på at tilegne mig. I min undervisning er det meget vigtigt for mig, at eleven har en god og spændende oplevelse med at lære at spille saxofon. Det er fedt at spille saxofon, og det er allerfedest, når man har et godt fundament både teknisk og musikalsk. Derfor bygger jeg min undervisning op således, at der er en teknisk del og en del, som er mere musikalsk fokuseret. Hvor meget hver del fylder bliver tilpasset fuldstændigt den enkelte elevs niveau og ambitioner, således at undervisningen giver mening både for eleven, som spiller, fordi det er hyggeligt og sjovt, og for eleven som gerne vil arbejde mere målrettet med sit spil. En god dialog med eleven er super vigtig for mig og er en forudsætning for en sund læringsproces. Jeg er derfor meget opmærksom på at være tydelig og anerkendende i min undervisning.

30 min/200kr.           45 min/300kr

Mvh. Stefanos Damgaard Sokianos    Mobil: +4591403911
Mail: stefanosdamgaard@gmail.com

København

Jeg har undervist i mange år på Musikskoler, MGK og Konservatorieniveau.
Alt info om hvad jeg ellers laver findes på www.michaelblicher.dk
Har eget lydstudie/øvelokale i kbh (med trommer, klaver og optageudstyr) hvor vi mødes.
Vi ses
Mvh Michael (20846564)

 

Kvistgård v. Espergærde
Konservatorieuddannet musiklærer tilbyder undervisning i saxofon- og klarinetspil i eget lokale i Kvistgård v. Espergærde.
I undervisningen kan vi arbejde med instrumentkendskab, nodelæsning, udtryk, fortolkning, klang, teknik, blæsning/flow, improvisation, musikteori og -filosofi plus hvad du ellers måtte ønske!
Jeg har bred erfaring med såvel strukturerede forløb som decideret problemløsning. Såvel færdigkøbt som eget undervisningsmateriale, play-a-longs osv.
225 kr / 30 min
300 kr / 45 min
350 kr / 60 min
Mvh. Ole Visby

 

København?

Hej, jeg tilbyder saxofonundervisning til nybegyndere og viderekomne i eget lokale i København. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens niveau og behov.
Ring for mere info.
Lukas
Telefon: 26810284

 

Saxofonundervisning
Til enhver der ønsker at lære at spille saxofon.
Jeg hedder Anders Bast.
Jeg er professionel musiker og musikpædagog uddannet fra Vestjysk, New
England og Rytmisk Musikkonservatorium.
Pris: 400 kr. i timen, på Vesterbro, København
Online 300 kr. i timen
10% rabat ved køb af 10 timer
Se videoer og anden info på
www.andersbast.dk
Jeg har 22 års undervisningserfaring.
Jeg har bl.a. spillet med: MC Einar, MØ, Django Bates, Thomas Buttenschøn,
Faustix, Tivolis Bigband, Monday Night Bigband, Lars Jansson, Butch Lacy,
George Russell og mange andre.
Jeg underviser på alle niveauer indenfor alle rytmiske musikgenrer, både
jazz, funk, pop, DJ/sax o.l. Jeg har en holistisk tilgang til undervisningen, hvor
rytmik, melodi og harmoni indtager fremtrædende roller.
Det får du:
Skræddersyet undervisning til netop dine behov.
På 4-6 mdr. kan du, med den rette indsats, blive klar til at spille et nummer
til f.eks. dit bryllup eller en fødselsdag.
Glæden ved musikken, positive følelser du kan tage med dig i dit daglige
liv.
Et afbræk fra hverdagens stress og jag, hvor musikken træder i fokus og
alle andre problemer og opgaver forsvinder for en stund.
Kontakt mig på:
andersbast@gmail.com
eller mobil 28199083
København S, Rytmisk Musikkonservatorium, eller hos dig

Rytmisk og klassisk saxofon og klarinet undervisning.

Jeg er 24 år gammel og kommer fra Island. Jeg læser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og går på 3. årgang. Jeg spiller primært Jazz men spiller også andre former for rytmisk musik f.eks. pop, latin, funk, reggeae, balkan og afro-beat. Desuden har jeg spillet meget klassisk musik på klarinet, og er uddannet klassisk klarinettist fra Hafnarfjordur Musikskole (tilsvarende til MGK).

Mit hovedinstrument er altsaxofon men desuden spiller jeg også meget på tenorsax, baritonsax, klarinet, basklarinet og fløjte.

Jeg har blandt andet optrædt med Jim Black, Kresten Osgood, Island Symfoniorkester, Reykjavik Big Band, SJS Big Band og Monday Night Big Band.

Jeg er også tidligere vinder af den prestigefulde konkurrence Young Nordic Jazz Comets.

Jeg er en erfaren lærer og har undervist meget de seneste 6 år, på saxofon og klarinet samt i teori og hørelære. I min undervisning går jeg meget op i de to elementer jeg synes er de allervigtigeste i rytmisk musik – time og klang. Men vi kan også arbejde på nogen andre ting f.eks. komposition, nodelæsning, improvisation, hørelære, teori eller hvad du nu har lyst til. Undervisningen skal jo være skræddersyet til netop dit behov.

Undervisningen kan foregå hjemme hos mig (København S tæt på Amagerbro st.) i et musiklokale jeg har adgang til, på Rytmisk Musikkonservatorium eller hjemme hos dig.

Jeg tager 200kr i timen.

vh,
Ingimar Andersen
tel. 61 72 32 75
grenadilla@gmail.com