Jupiter JAS 1167, guldlakeret

Altsaxofon – Jeg har altid været imponeret af Jupiters professionelle saxofoner.

 

Altsaxofon fra Jupiter. 1100 serien har sin egen store, centrerede klang. Køb den hos SaxofonværkstedetBåde fordi de håndværksmæssigt kan følge med f.eks. Selmers og Yamahas tilsvarende modeller, men også fordi klangen er endnu større og fastere end på de billigere 700 saxofoner selvom det umiddelbart forekommer svært at forestille sig, når jeg står med en 700 alt eller tenor.

Jupiters 1100 serie som omfatter alt, tenor og sopran kan måske bedst sammenlignes med Yamahas 82Z serie, som jo også findes i alt, tenor og sopran. Der er mange detaljer, både i design men også fremstillingsmetode, som afslører, at Jupiters konstruktører har haft mere end et godt øje til denne super-professionelle serie.

Jupiter 1100 serien har også en meget stor, centreret klang som bl.a. kommer fra den specialhærdede hals, det traditionellt fremstillede hovedrør og det håndhamrede schallstykke.

Saxofonen er smukt graveret, har ægte perlemorsgreb og tommelstøtter af metal, men er først og fremmest godt, gammeldags håndværk!

Jupiters 1000 og 1100 serier er udstyret med Pisoni puder. Samme mærke, som jeg selv bruger i værkstedet, dog i en noget dyrere

Læs Jupiters egen beskrivelse af denne virkeligt gode saxofon.

Sælges med værkstedets omfattende klargøring samt ubegrænset adgang til gratis eftersyn det første år.

Jeg tager forbehold for fejl i prislisten