Yamaha YAS 480 + YAS 480S

Altsaxofon – YAS 480’eren er Yamahas videreudvikling af YAS 475, som igen havde rødder i klassikerne YAS 31 og YAS 32

 

Yamaha YAS 480 altsaxofon fra Saxofonværkstedet Klangen er gennem tiden forbedret bl.a. ved opgradering af halsen til 62’erens M1 type.

YAS 480 og YAS 480Ser idag, sammen med YAS 62, de af Yamahas saxofoner der er det mest oplagte emne til den viderekomne elev eller den voksne amatør der ønsker sig et let spilbart instrument med god klang og plads til begejstring. Udover at de har en større klang end 280´eren på grund af bl.a. halsen og vægten, får du også en del tekniske forbedringer som faktisk har betydning i det lange løb såsom ring til at samle krop til schallstykke, vippemekanik i venstre lillefinger og “teardrop” front F mekanik.

YAS480S

Til forskel fra den gamle YAS 475 er 480’eren håndgraveret og den er udstyret med en oktavmekanik. som kan bruges sammen med almindelige 62 halse – M1 og G1 – samt de håndbyggede halse, så det på den måde er muligt at opgradere saxofonen og give den større klang.

Saxofonen leveres i et godt rygsæketui, og der medfølger et Yamaha mundstykke med åbning 4

Se hvordan Yamaha producerer bl.a. saxofoner

Pris: Se altsaxofoner

Jeg tager forbehold for fejl i prislisten

Klargøring og et års ubegrænset adgang til eftersyn på denne saxofon vil koste 2.800 kr. her i værkstedet, hvis du har købt den discount et andet sted. Hvis du har købt den i Saxofonværkstedet, er det selvfølgelig med i prisen.

Læs Yamahas egen beskrivelse af YAS-480