Yamaha YAS-82Z 03, guldlak

Altsaxofon – Yamahas 82Z serie er en videreudvikling af 62’eren hvad angår materialer, tyngde, hals samt en masse fine detaljer, som tilsammen giver et virkelig klangfuldt horn

Yamaha altsaxofon YAS 82Z, der kræver en øvet saxofonist - Køb saxofonen hos Henrik MøllerHvor 62’eren er relativ enkel at gå til, kræver 82Z en øvet saxofonist. Både for at yde optimalt, men også mht. intonation som jo bliver sværere, jo mere professionelt hornet er. Til gengæld får du klang for alle pengene!

Den medfølgende hals er en V1 model og den sværeste af Yamahas halse at tumle, men også den mest sprælske og overtonemættede.
Hvis du synes, at den er for svær, kan du prøve og evt. tilkøbe den helt ukomplicerede C1 eller den lidt mere udfordrende E1 hals i værkstedet. Meget af den klang, som ikke er i mundstykke, blad og ligatur, ligger jo i halsen og hvis disse 3 halse ikke er nok, har jeg endnu flere typer!

Lige nu kan du købe saxofonen med valgfri hals: V1, E1, C1 samt forgyldt A1 og G1 (de sidste 2 betaler du 500 kr. i tillæg)

yamaha-tenorsax-yts-82-z-detaljer

YAS 82Z leveres i en flot, sort kasse. Der medfølger et håndlavet Yamaha Custom mundstykke åbning 4.

Saxofonen fås også ulakeret – det er afgørende for dannelsen af overtoner. Her er de med allesammen! Til gengæld holder den hurtigt op med at se ny ud.

Pris: Se altsaxofoner

Jeg tager forbehold for fejl i prislisten

Saxofonen leveres med 2 års fabriksgaranti, udvidet klargøring og ubegrænset adgang til gratis eftersyn det første år mens materialerne sætter sig. (2-3 gratis eftersyn anbefales).