Yanagisawa A-W01 altsaxofon, messing, professionel serie

YANAGISAWA A-W01 ALTSAXOFON, MESSING, PROFESSIONEL SERIE

Yanagisawas nye, professionelle serie, som modsvarer Yamahas 62’er er forholdsvis letblæst og stemmer godt. Klangen er meget levende og håndværket er efter min mening det fornemste, der overhovedet findes i saxofonverdenen. Det skal sammenholdes med, at Yanagisawa er en lille fabrik i Tokyo, der udelukkende producerer high-end saxofoner. Lille, men meget anerkendt.

Modellen i messing har en varm, lyrisk klang som vil give de fleste saxofonister den modstand, men også de muligheder for varieret udtryk, de har brug for. Med saxofonen følger et virkelig godt mundstykke i ebonit, som forstærker indtrykket af et professionelt instrument.

Professional modellen er relativ let for unge og voksne at blæse op og intonere og kan fint anvendes som første saxofon. De fleste vil aldrig få brug for mere.

Posterne som bærer mekanikken er fortrinsvist loddet på kroppen i enkelte punkter for at mindske modstanden i saxofonen i modsætning til Elite-serien, hvor posterne er loddet på kroppen i grupper.

Andre forskelle er den enklere gravering samt den almindelige oktavbøjle og nogle andre tekniske forenklinger. Den håndværksmæssige udførsel er præcis af samme kvalitet som den dyrere Elite-serie.

Saxofonen leveres i et hårdt rygsæketui i meget høj kvalitet med 2 stropper.

Den sælges med 1 års ubegrænset adgang til gratis eftersyn, 2 – 3 anbefales.

Yanagisawa har svært ved at følge med efterspørgslen, så der kan forekomme ventetid op til ½ år.

Se brochuren om Yanagisawa WO-Series