Yamaha YBS-32, guldlak, Semiprof. saxofon

Yamahas barytonsaxofoner skiller sig ud ved deres konstruktionmæssige og spilletekniske egenskaber

 

Yamahas barytonsaxofon YBS 32 skiller sig ud ved sine konstruktionmæssige og spilletekniske egenskaberJeg betragter Yamahas og Yanagisawas barytonsaxofoner som markedets bedste. For Yamahas vedkommende fordi det er den mest innovative, robuste og driftssikre baryton på markedet.

Innovativ pga. styresystemet til bunden som de opfandt før alle andre inkl. Selmer men også de 3 oktavcylindre, som giver en god stemning og oktavering og reducerer hvislen.

Derudover er Yamahas nyere barytoner både i rør og mekanik uden tvivl de mest robuste og driftssikre af alle. Jeg oplever langs færre bøjede hovedrør og forskubbede schallstykker og dimensioneringen af mekanikken er velvalgt. Hvis skaden endelig er sket, er Yamahas barytoner billigere at reparere pga. måden, hvor man har placeret samlingerne på.

YBS 32 er den ideelle barytonsaxofon både til skolebrug men også til amatøren eller den professionelle saxofonist, der ønsker at udvide med baryton. Her vil jeg anbefale et professionelt mundstykke i stedet for Yamahas eget, da det jo er halvdelen af klangen, der gemmer sig her.

Saxofonen sælges med et rummeligt etui og et mundstykke af plast.

Pris: Se barytonsaxofoner

Vi tager forbehold for fejl i prislisten

Saxofonen leveres med 2 års fabriksgaranti, udvidet klargøring og ubegrænset adgang til gratis eftersyn det første år mens materialerne sætter sig. (2-3 gratis eftersyn anbefales).