Yamaha YBS-62, guldlak, Betillingsvare

Yamahas barytonsaxofoner skiller sig ud ved deres konstruktionmæssige og spilletekniske egenskaber

 

Stor kapacitet og spilbarhed i Yamaha barytonsaxofonen YBS-62

Jeg betragter Yamahas og Yanagisawas barytonsaxofoner som markedets bedste. For Yamahas vedkommende fordi det er den mest innovative, robuste og driftssikre baryton på markedet.

Innovativ pga. styresystemet til bunden som de opfandt før alle andre inkl. Selmer men også de 3 oktavcylindre, som giver en god stemning og oktavering og reducerer hvislen.

Derudover er Yamahas nyere barytoner både i rør og mekanik uden tvivl de mest robuste og driftssikre af alle. Jeg oplever langs færre bøjede hovedrør og forskubbede schallstykker og dimensioneringen af mekanikken er velvalgt. Hvis skaden endelig er sket, er Yamahas barytoner billigere at reparere pga. måden, hvor man har placeret samlingerne på.

YBS 62 er et ideelt instrument til den professionelle eller den dygtige amatør med ambitioner. Du får et meget driftsikkert instrument med en fed klang alt efter, hvilket mundstykke, du køber til. Yamahas eget mundstykke er af plast og et decideret begyndermundstykke. Til gengæld belaster det ikke prisen på saxofonen.

YBS 62 er tungere at blæse op end YBS 32, bl.a. pga. vægten så nogle vil have mere gavn af den lettere YBS 32. Til gengæld får du klang for alle pengene, hvis du vælger 62’eren med et godt mundstykke.

Saxofonen sælges med et rummeligt etui og et mundstykke af plast.

Pris: Se barytonsaxofoner

Vi tager forbehold for fejl i prislisten

Saxofonen leveres med 2 års fabriksgaranti, udvidet klargøring og ubegrænset adgang til gratis eftersyn det første år mens materialerne sætter sig. (2-3 gratis eftersyn anbefales).