Yanagisawa B-992, bronze

B-992 er Yanagisawas professionelle barytonsaxofon i bronze

 

Yanagisawa barytonsaxofon B-992, der nærmest synger med en sprød klang. Fantastisk saxofonDer er tale om et instrument i virkelig høj kvalitet, både teknisk og hvad angår spilbarhed herunder ergonomi. Klangen er varm – efter min mening både sprød og træagtig – udseendet meget smukt og håndværket helt i top. Saxofonen er lidt tungere end B 902 bl.a. fordi Yanagisawa har anvendt en lidt kraftigere godstykkelse og fordi mekanikken er loddet på i sektioner i stedet for enkeltpunkter. Herved opnås en kraftigere klang og større stabilitet i mekanikken.

Når du vælger modellen i bronze (B 992) får du efter min mening en saxofon som responderer fantastisk godt, den synger nærmest med en sprød klang. Bronzens overtonerække ligger lidt højere oppe i registret end messingens og du vil ofte med fordel kunne anvende et mundstykke med en varmere klang for at opnå det bedste resultat, hvis du da ikke bruger det medfølgende Yanagisawa mundstykke som faktisk fremhæver denne barytons mange kvaliteter rigtig godt. Lakken er meget tynd for at få så mange af overtonerne med som muligt.

Yanagisawas barytonsaxofoner har det meste til fælles. Dimensionerne og mekanikkerne er nogenlunde de samme. Yanagisawa har tydeligvis valgt et bestemt koncept som det ideelle og herefter varieret klangen og modstanden ved hjælp af materiale og pladetykkelse.

Yanagisawa saxofonen leveres i en flot, sort læderkasse samt Yanagisawa mundstykke.

Pris: Se barytonsaxofoner

Ring gerne om pris

Saxofonen leveres med 2 års fabriksgaranti, udvidet klargøring og ubegrænset adgang til gratis eftersyn det første år mens materialerne sætter sig. (2-3 gratis eftersyn anbefales).