Yanagisawa lige sopran, S-WO2 Professional, bronze

YANAGISAWA LIGE SOPRANSAXOFON, S-WO2 PROFESSIONAL, BRONZE

Yanagisawas sopran S-WO2 Professional har fast lige hals og er fremstillet i bronze, men med messingmekanik. Den er let at intonere og blæse op og minder i sin opbygning mest om Selmers Mrk.VI sopran, som den blev fremstillet fra ca. 1960 frem til 1980. En dejlig enkel og pålidelig konstruktion.

Den adskiller sig fra den tungere S-WO20 Elite ved at være bygget i et stykke og være relativt let. WO2 har F# som højeste tone i det normale register. Grundklangen er let og lyrisk, men med lidt mere tyngde og kraft end WO1 pga. bronzen. Det understøttes af det fremragende mundstykke, åbning 5, der følger med. De fleste professionelle saxofonister, der spiller Yanagisawa sopran, spiller på de medfølgende mundstykker.

Yanagisawas saxofoner fremstilles alle i den samme høje kvalitet og er efter min mening det fineste håndværk, der findes i dag i saxofonverdenen. Saxofonerne er af samme grund de mest stabile på markedet. De billigste modeller er lige så nøjagtige og gennemarbejdede som de dyreste. Det er materiale og niveau der gør prisforskellene.

Saxofonen leveres i et hårdt rygsæketui i meget høj kvalitet med 2 stropper.

Den sælges med 1 års ubegrænset adgang til gratis eftersyn, 2 – 3 anbefales.