Yanagisawa tenor, T-WO1, messing, professionel.

Yanagisawas nye, professionelle serie er letblæst og stemmer godt. Klangen er meget levende og håndværket er efter min mening det fornemste, der overhovedet findes i saxofonverdenen. Det skal sammenholdes med, at Yanagisawa er en lille fabrik i Tokyo, der udelukkende producerer high-end saxofoner. Lille, men meget anerkendt.

Modellen i messing har en blød,  varm klang. Især når saxofonen spilles med det medfølgende højkvalitetsmundstykke i ebonit.
Professional modellen er let for unge og voksne at blæse op og intonere og kan fint anvendes som første saxofon. De fleste vil aldrig få brug for mere.

 

Yanagisawa tenorsax T 901. Saxofonen er lettere at stemme og blæse op på grund af vægten

Posterne som bærer mekanikken er fortrinsvist loddet på kroppen i enkelte punkter for at mindske modstanden i saxofonen i modsætning til Elite-serien, hvor posterne er loddet på kroppen i grupper.

Andre forskelle er den enklere gravering samt den almindelige oktavbøjle og nogle andre tekniske forenklinger. Den håndværksmæssige udførsel er præcis af samme kvalitet som den dyrere Elite-serie.

Saxofonen leveres med et virkelig godt all-round , professionelt ebonitmundstykke og et både smukt og robust rygsæketui.

Sælges med fuld klargøring og et års ubegrænset adgang til gratis eftersyn.

Se brochuren om Yanagisawa WO-Series

Pris: Vi tager forbehold for fejl i prislisten

Saxofonen leveres med 2 års fabriksgaranti, udvidet klargøring og ubegrænset adgang til gratis eftersyn det første år mens materialerne sætter sig. (2-3 gratis eftersyn anbefales).